Jubileumreceptie

Geen categorie news

Michael van Praag temidden van het bestuur.

Vrijdagavond 13 april is onder grote belangstelling de jubileumreceptie voor genodigden gehouden.

Voorzitter Ger ten Asbroek verwelkomde in zijn openingswoord vertegenwoordigers van Gemeente,  KNVB, sponsoren, Lochemse sportverenigingen, stichting bestuur en verenigingen uit de 3e klasse van de KNVB.
In zijn toespraak stond Ger  stil bij het grote belang van vrijwilligers en het mooie complex dat wij ter beschikking hebben.

Ook herdacht hij de leden die ons ontvallen zijn en benoemde hij de plaquette die er ter nagedachtenis van onze ontvallen leden gemaakt is.

Namens de buurtverenigingen Witkampers, Klein Dochteren en SVBV Barchem sprak de voorzitter van de Witkampers, Martijn Hoentjen, de grote broer toe. Hij roemde de goede samenwerkingen en de gezonde rivaliteit ussen  de clubs, ook dat het gras bij de buren altijd groener is kwam nog ter sprake
Hierna voerde Bert Groot Wesseldijk, wethouder sportzaken het woord en overhandigde de voorzitter een cheque namens de Gemeente.

 

Tot slot sprak, tot ieders blije verrassing, de voorzitter van de KNVB Michael van Praag, de jubilaris toe.Hij overhandigde het bestuur een KNVB vlag en een beeld voor in de bestuurskamer.

Hierna was er nog een bijzonder gezellig samen zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *