Cornelis overhandigt handdoekencheque

Geen categorie news
Plus Cornelis heeft de afgelopen tijd jubileumhanddoeken verkocht met het logo van de 100-jarige Sportclub Lochem. Woensdagavond 28 februari ontving de club een bedrag van 523 euro. Van elke verkochte handdoek ging een euro naar Sportclub Lochem.

De eigenaren van de Lochemse Plus, Joop en Anja Cornelis, en bedrijfsleider Norbert van Mourik overhandigden de cheque woensdag aan voorzitter Jan Brunshorst van de jubileumcommissie. Ook verenigingsvoorzitter Ger ten Asbroek en penningmeester Gerrit Aanstoot waren erbij.

Acties
Joop Cornelis vertelde dat hij geen vaste sponsor van de club is door bijvoorbeeld een reclamebord langs het veld te hebben. Hij zoekt liever andere en steeds wisselende mogelijkheden om de club te ondersteunen. Dat levert volgens hem zowel Plus als de vereniging veel publiciteit op. Dat was eerder bijvoorbeeld het geval bij de succesvolle voetbalplaatjesactie van de supermarkt.

Jan Brunshorst reageerde door te zeggen dat club blij is met meer incidentele acties van ondernemers zoals Cornelis en beaamde dat dit altijd veel positieve aandacht oplevert.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *