Ladies Night

news

9 februari 2018, de eerste Ladies Night bij Sportclub Lochem. Een mannen-vrijekantineavond, in het kader van het 100 jarig jubileum. Na de nodige vergaderingen en voorbereidingen kon de kantine dan eindelijk omgebouwd worden tot een  gezellig onderkomen waar Ladies met een hart voor Sportclub Lochem een avond vermaakt zou worden. Het bijzondere ontvangst met Prosecco  en een optreden door Little Lady Box ( een kleine afvaardiging van Out of the Box) met een door hen speciaal geschreven lied gaf de avond direct een sfeervol en bijzonder tintje. Eenmaal binnen kon men genieten van een wijnproeverij een bierproeverij en zeer speciale hapjes, gratis beschikbaar gesteld door 8 Lochemse ondernemers. ( op een van de foto’s worden alle sponseren genoemd). Het geheel werd muzikaal ondersteund door Paul Richard. “Zij” heeft er zeker voor gezorgd dat de beentjes van jong en oud van de vloer gingen.

 

De aanwezige dames werden verrast met het oeroude spelletje BINGO. De vele prijzen, ook weer beschikbaar gesteld door diverse Lochemse ondernemers, werden gretig in ontvangst genomen door de vele winnaressen. Regelmatig werd er sportief gedobbeld als er weer eens 13 dames tegelijk bingo hadden. Volgegeten en gedronken gingen de dames na een geslaagde avond huiswaarts. De een met een goed gevoel, de ander lichtelijk aange….. en een ander met een volle tas prijzen. De organisatie kijkt tevreden terug op een geslaagde avond. We willen langs deze weg iedereen bedanken die bij heeft gedragen aan deze avond. De barvrouwen, de ondernemers, de vrijwilligers en vooral de Ladies die gekomen zijn en het geheel tot een succes hebben gemaakt.Bianca, Ruth, Claudia S, Claudia M, Muriel, Cindy, Monique, Lineke en Cisca

Lied Lady’s Night Sport club Lochem

(melodie : als de morgen is gekomen / Jan Smit)

Welkom en mooi dat jij er bent

Sportclub Lochem – lady’s event
Een swingend feest – voor 100 jaar
Vier het feest – ontmoet elkaar
Sterspeler, lady corner held Yes your right
Het wordt een lady’s night

Vanavond nu lady’s “E-vent”
Geen man – lady power telt
Een social talk – een borrel dan
Een stevig feest – maar zonder man
Alleen een digitale vent Yes your right
Het wordt een lady’s night

100 jaar voor  Sportclub Lochem

Blauw en geel – club kleuren hier
Waar ieder zich in kent
100 jaar voor Sportclub Lochem
Met power vrouwen stoer en sterk
Spotlight – het is lady’s night

Een heel warm hart voor deze club
De lady’s zorgen voor geluk
Als speler of ambassadeur
Geven zij de club veel kleur
Waar Sportclub Lochem zo op bouwt
Yes your right
Het wordt een lady’s night

100 jaar voor Sportclub Lochem…

Zeg eerlijk waar zou Lochem zijn
Zonder de lady’s aan de lijn
Powervrouwen in en om het veld
Dat telt

100 jaar voor Sportclub Lochem

 

 


Sorry, Comments are closed