Otto de Jong winnaar spelregelwedstrijd.

Geen categorie news

In het kader van ons 100 jarig jubileum organiseerde
Scheidrechtersvereniging Zutphen e.o. op woensdagavond 7
februari een spelregelwedstrijd.

De scheidsrechtersvereniging was vertegenwoordigd door Nick Wenneker, Kevin Weever, Marco Arnoldus, Gertie Brouwer, Dolf Versteeg, Jan Schoenmaker, Michel Nijdeken en Andre Scheltens, allemaal keurig gekleed in een mooi zwarte SZO polo.

De heren hadden een perfecte spelregelavond avond voorbereid met veel videobeelden en veel spelregelvragen.

De avond begon met de uitleg van de nieuwe spelregels ( seizoen 2017-2018) door de voorzitter van de SZO Marco Arnoldus. Na deze uitleg begon de spelregelwedstrijd waaraan de volgende 7 teams deelnamen:

Team 1 Lochem 4:  Wouter ( coach), Mike, Michiel en Jorrit
Team 2 Selectie 1 en 2:  Wim, Arjan ( beiden coach), Thomas, Ruben v.d. W., Dillon en Otto
Team 3 Supporters: Gerrit ( coach), Freddy, Jan, Bert en Henri
Team 4 Spelers O19: Rudolf en Gerhard beiden coach), Thijmen, Deniz, Stijn en Pieter
Team 5 Spelers O17, Henk ( coach) , Kelly, Fabien, Thomas, Teun
Team 6 Bestuur/ comm.: Cindy ( coach),  Wim, Ger, Sedat en Petra
Team 7 Vrijwilligers/beheer Hans ( coach ) , Jan, Eef, Kees en Dick

Tijdens de avond bleek maar weer eens hoe moeilijk de spelregels zijn en de waardering voor de scheidsrechters die dit allemaal maar even moeten weten steeg. Meer respect voor de man die de wedstrijd tot een goed einde moet lijden bleef dus groeien ,of ik hoop dat.

Aan het einde van de avond bleek dat team 6 en team 2 gelijk geëindigd waren en na een extra ronde waarin de teams zoveel mogelijk namen van betaald voetbalscheidsrechters moesten noemen was team 2 de gelukkigste, een extra coach heeft misschien wel de doorslag gegeven.

In de laatste ronde werd er niet per team gespeeld maar ieder voor zich zelf. Er waren 4 geldprijzen te winnen en de vierde prijs was voor Ruben, de derde voor Arjan, de tweede voor Dillon en de eerste prijs en dus de winnaar van de spelregelwedstrijd Sportclub Lochem 100 jaar werd gewonnen door Otto de Jong.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *