Zaalvoetbaltoernooi 

Geen categorie news
Van 27 tm 30 december 2017 was het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd. Op woensdagochtend begon de O9, ’s middags waren de O11 pupillen aan de beurt. Met fanatieke begeleiders langs de kant werd het een spannende strijd! Op donderdag waren de Voetbalschool en de O13 aan zet. Op vrijdag speelden de O13 en O15 hun toernooi. Ook hier ging het er sportief aan toe. Op zaterdagochtend was het de beurt aan de MO13, MO15, MO17 en een paar fanatieke dames, met als afsluiting een vriendschappelijk partijtje tegen de mannelijke leiders en van de tribune getrommelde broers/mannen. De jongens van de O19 sloten de middag af met een eigen partij. Bij iedere categorie was een overheerlijke taart de hoofdprijs. In de kleine zaal was op alle dagen een obstacle run uitgezet en daar waren ook mooie prijzen te winnen. Een zak snoep voor nummer 3, een jubileumhanddoek voor nummer 2 en de snelste speler kreeg een mooie voetbal mee naar huis. Het was een sportief toernooi, waar vele vrijwilligers betrokken waren om er een succes van te maken. Iedereen bedankt voor jullie inzet!

Cindy

Foto’s staan in de Galerij


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *