Sinterklaas op bezoek

Geen categorie news
 

Op vrijdagmiddag 1 december kwam Sinterklaas met 3 voetbalpieten op bezoek bij Sportclub Lochem. Om 16.30 uur kwam hij bij de toppertjes van de Sport In, daarna om 18.00 uur bij onze kanjers van de Voetbalschool.

Sinterklaas vertelde dat hij fan is van Sportclub Lochem, hij droeg zelfs een Sportclub Lochem sjaal! Na de pietendans gingen de kinderen leuke spelletjes doen o.l.v. Venderbosch Evenementen. Met die spelletjes konden ze echt nepgeld verdienen. Na de spelletjes hebben de pieten ook nog gevoetbald met de kinderen. Drie keer raden wie er beter waren…

 

Na de voetbal was het alweer tijd om naar huis te gaan. Alle kinderen kregen een sporttasje met het Sportclub Lochem jubileumlogo en daar konden de pieten nog mooi wat pepernoten in doen. Het was een geslaagde middag/avond en Sinterklaas vertelde dat hij zich alweer verheugd op volgend jaar!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *