Ladies Corner presents: Wine, beer, food and more

news

Op 9 februari 2018 om 20.00 uur organiseren 9 leden van de Ladies Corner in het kader van het 100 jarig jubileum in het clubhuis een speciale avond voor alle vrouwen die sportclub Lochem een warm hart toedragen. Let op je hoeft geen lid te zijn van de Ladies Corner!!! Of nu je moeder, oma, buurvrouw, vriendin of lid bent, iedereen is van harte uitgenodigd.

De avond staat in het teken van WINE, BEER, FOOD and MORE. Swingen en Winnen ontbreken niet.

 

Toegangskaarten inclusief 2 munten kosten in de voorverkoop 5 euro. Deze loopt tot en met 21 januari 2018. Op dinsdag en donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur kun je de kaartjes afhalen bij Monique Valkeman Dorsmolenlaan 15. Na 21 januari kost een kaartje 7,50 euro.

Geen tijd om de kaarten af te halen mail naar ladiescornersplochem@gmail.com

 

Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst.

 

Warme groet,

Muriel, Lineke, Ruth, Cindy, Bianca, Monique, Claudia S, Claudia M en Cisca


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *