Club van 100 en Ladiescorner avond groot succes

Geen categorie news

li grensrechter Coen Droste en Bas Nijhuis

Op 10 november is Nationaal en Internationaal scheidsrechter Bas Nijhuis met zijn grensrechter Coen Droste op bezoek geweest bij de dames van de Ladiescorner en de leden van de Club van 100.
De beide heren vertelden smakelijk over hun belevenissen als scheids- en grensrechter in binnen en buitenland.
Over hoe de sfeer in de stadions is en de spreekkoren met verwensingen aan het adres van de scheidsrechter. Grensrechter Coen was wel blij met de 30 aanstekers die hij om de oren gegooid kreeg.Ook deden ze een boekje open over de niet mis te verstane benadering door spelers en trainer. Maar de scheids heeft soms ook zijn weerwoord wel klaar, b.v. tegen Luuk de Jong die om een penalty vroeg waarop Bas antwoordde “ik kan hem wel geven maar je mist hem toch”.Ze vertelden over de mooie buitenlandse tripjes, altijd businessclass vliegen en onder politiebegeleiding met zwaaiende sirenes met grote snelheid door Athene vervoerd worden. Het verblijven in dure 5 sterren hotels vonden de heren ook geen straf.Bas en Coen namen elkaar voortdurend op de hak en dit werd begeleid met prachtige foto’s en filmpjes. 

Het was een fantastische avond in het kader van het 100 jarig bestaan waar alle aanwezigen enorm van hebben genoten. U kunt de foto’s van deze avond hier¬†bekijken


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *