Oktoberfest

news

Zaterdagavond 14 oktober was het dan zo ver, het eerste V.V. Sportclub Lochem Oktoberfest. Ondanks de herfstvakantie waren er toch ca. 180 personen aanwezig op het Jubileumfeest van onze 100 jarige vereniging.

 

De avond werd geopend door vice voorzitter Gerrit Wittenberg die iedereen van harte welkom heette en daarna de microfoon snel aan mede organisator Hans Berenpas gaf. Hans nodigde alle feestgangers uit om samen het nieuwe, speciaal voor het Jubileum geschreven Lochem lied ten gehore te brengen.

 

Met begeleiding van de Reeperbahner Stimmungsmacher en zang van Hans zong iedereen het prachtige lied uit volle borst mee. De stemming zat er hierna al direct goed in. Het bier uit de speciaal voor het Jubileum gemaakte bierpullen smaakte iedereen heel goed. De prijzen voor de best geklede personen gingen naar Jorrit Oosterbroek en Bas van Harselaar.

 

Naar de fotogallerij >>

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *