vv Sportclub Lochem krijgt een nieuw tenue!

news

vv Sportclub Lochem speelt sinds begin jaren negentig in het bekende geel/blauw gestreepte shirt, met blauwe broek en blauwe kousen met een gele rand. Met het oog op het honderd jarig jubileum is besloten over te gaan op een nieuw tenue.
 
Om tot een gedragen keuze te komen is er een groep leden samengesteld die een aantal modellen hebben kunnen beoordelen. In deze groep zaten spelende leden uit diverse teams en een aantal actieve trainers. Ook de dames waren vertegenwoordigd. Na goed overleg zijn we gekomen tot een nieuw tenue. Of beter: tot een nieuw shirt. De broek blijft immers blauw evenals de kousen, met de gele omslagrand.

 

Dit tenue werd vrijdag 1 september gepresenteerd tijdens de aftrap van het jubileumjaar in de kantine van onze voetbalvereniging. Het streven is dat alle teams na de winterstop in dit nieuwe tenue gaan spelen. Tot die tijd wordt er achter de schermen gewerkt om alles op tijd gereed te hebben.
Een aantal sponsoren hebben al interesse getoond en kenbaar gemaakt om met hun sponsoruiting op dit nieuwe tenue te willen staan. Er is nog ruimte om als shirtsponsor van een team in het jubileumjaar (en de jaren daarna) op dit nieuwe tenue te komen.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *