v.v. Sportclub Lochem opent jubileumjaar

Geen categorie news
1september 2017

Met het live gaan van een jubileumwebsite (www.sportclublochem100.nl), de uitreiking van de Jubileumkrant, de presentatie van het nieuwe tenue en de officiële ingebruikname van de nieuwe kleedkamers heeft v.v. Sportclub Lochem haar 100-jarig jubileumjaar afgelopen vrijdag avond feestelijk geopend. Op 10 april 2018 bestaat de vereniging precies 100 jaar. Vrijdagavond kwamen 150 leden, bestuurders, adverteerders en sponsoren bijeen om in de clubkantine terug te blikken op 100 jaar Sportclub Lochem en vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. 


Jubileumactiviteiten

Vanaf deze openingsavond tot en met juni 2018 wordt naast de gebruikelijke evenementen die de club organiseert vooral ook aandacht besteed aan de jubileumactiviteiten. Zo wordt op vrijdag 14 oktober met het Oktoberfest in Bousema het jubileumseizoen 2017-2018 officieel ingeluid, en zal er op 10 november een Club van 100 avond zijn voor de sponsoren. 


10 april 2018

In het nieuwe jaar worden naast de gebruikelijke nieuwjaarsreceptie, ook een spelregelavond, beautydag voor dames en FIFA Spelavond voor de jeugd en een stille rondgang georganiseerd op maandag 9 april ter herdenking van overleden clubleden. Tijdens de verjaardag op 10 april zal er een receptie voor leden gehouden worden in de kantine, met de opening van een expositie over 100 jaar clubliefde.


Jubileumwedstrijd

Zaterdag 23 juni wordt de grote Geel-Blauw dag, met een sport- en speldag voor de jeugd en senioren, een fietstocht voor niet-active leden, een jubileumwedstrijd van oud- Lochem-1 spelers, en met als afsluiter een feestavond in de tent. Tijdens de start van het nieuw seizoen op vrijdagavond 14 september 2018 wordt het jubileumjaar officieel afgesloten.

 

Bekijk alle foto’s van deze prachtige avond op de galerij pagina.

Snel overzicht van alle foto’s hier >>


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *